Diensten

Professioneel interim-management

Interim management

M&O Scope interim professional richt zich inmiddels 18 jaar op het tijdelijk versterken van management en organisatie. Met veel ervaring worden complexe management en organisatie vraagstukken snel en doeltreffend opgelost.

Lees meer

Organisatie advies

Organisatie advies

M&O Scope geeft onafhankelijk en objectief advies. Voert opdrachten uit voor voor het bedrijfsleven MKB, dienstverlenende bedrijven en instellingen. Ontwikkelingen op het vakgebied worden op de voet gevolgd. Dit moet om te komen tot kwalitatief goed advies werk.

Lees meer

Transformtie management

Transformatie management

Vaak wordt gedacht dat het wijzigen van de (top)structuur van een onderneming voldoende is voor een succesvolle transformatie. Als een bedrijf in het slop zit, dan is de gedachte vaak: zet er maar een nieuwe man op en de problemen gaan vanzelf over. Was dat maar waar!

Lees meer

Commissariaat

Commissariaat

Een Commissaris beheerst vaardigheden, competenties en een netwerk die de organisatie een stap verder moet helpen. Integriteit en vertrouwelijkheid zijn vanzelfsprekend. Een commissaris moet een directie ook durven uitdagen door toegevoegde waarde te leveren en duidelijke eisen te durven stellen.

Lees meer